Dulapuri vestiar

Fie ca este vorba despre camerele vestiar sau la locul de munca: hainele si obiectele personale sunt pastrate curate si in siguranta.

rafturi alimentare pentru magazine

cu ușă intreagă

Latimi ale compartimentelor de 300mm si 400mm si vestiare cu 1 pana la 5 compartimente asigura utilizarea optima a spatiului. Vestiare duble cu latimea de 600mm, si cu un perete despartitor in interior, care separa hainele de lucru de cele de strada. Toate modelele sunt disponibile si cu bancuta.

rafturi legume fructe

tip garderobă

Vestiare cu mai multe compartimente in combinatie cu suportul pentru umerase. Mai mult, sistemul include doua polite - una in partea inferioara si una in partea superioara si alte accessorii personalizate.

rafturi panificatie

cu casete

O gama de modele de vestiare cu 1 - 5 usi pe verticala si compartimente cu latimea de 300mm si 400mm permit utilizarea eficienta a spatiului. Corpurile vestiarelor pot fi prinse unul de celalalt cu ajutorul suruburilor folosind gaurile laterale speciale.

rafturi vinuri si bauturi alcoolice

pentru servicii de urgență

Provenind din gama de vestiare Kind, testate si verificate, aceste tipuri de vestiare sunt orientate in detaliu pentru utilizarea lor zilnica in conditii de lucru grele. Forma ergonomica garanteaza accesul rapid si sigur la hainele de lucru si echipamente. Vestiarele Baibia KIND speciale pentru serviciile de urgenta sunt disponibile impreuna cu gama variata de compartimente si accesorii!

rafturi cosmetice

accesorii

Bancute cu suport pentru haine - o componenta aditionala inteligenta pentru aceste vestiare mutifunctionale, care se preteaza in salile de sport si fitness.

© BAIBIA KIND srl
Str. Poligonului nr.9, Ploiești, ROMÂNIA

tel. O244 598 445
mobil O743 224 242

contact@baibia.ro

program:
L - V: 8.OO -17.OO
S - D: închis