Mese și bancuri de lucru

Un mediu de lucru profesionist care este adaptat nevoilor personale și poate fi conceput individual contribuie în mod semnificativ la satisfacția și bunăstarea angajaților. Sistemele de bancuri de lucru de la Baibia Kind permit locurilor de muncă să fie proiectate și organizate optim.

rafturi alimentare pentru magazine

seria allrounder

Bancurile de lucru din seria Allrounder sunt disponibile in versiuni cu lungimile de 1524mm si 2004mm si cu adancimi standard de 750mm si 1000mm. Nenumarate variante sunt posibile cu ajutorul suprastructurilor si accesoriilor acestor tipuri de bancuri. Partea din fata poate fi echipata cu prize pentru curent electric si aer comprimat, daca este necesar iar partea superioara este dotata standard cu un blat Multiplex de 25mm rezistent la murdarire. Alternativ - un blat din pal melaminat cu grosimea de 28mm. Fie ca sta pe scaun sau in picioare, utilizatorului ii este asigurat reglajul pe inaltime, intre 720mm si 950mm.

Culoare standard: gri deschis RAL7035.

Catalog

rafturi legume fructe

seria function

Solutia profesionalal inteligenta: sina unica multifunctionala cu prize de curent electric si aer comprimat si sertare cu o mare varietate de solutii de partitionare fac ca aceste tipuri de bancuri sa asigure toate cerintele din punct de vedere ergonomic.

Culori standard: corpul gri deschis RAL 7035, usile albastru RAL 5023.

Catalog

rafturi cosmetice

seria teamwork

Avantajele principale ale dulapurilor pentru scule Baibia KIND se regasesc aici. 6 tipuri de bancuri de lucru din seria Function si Confort pot fi reunite cu ajutorul acestui sistem, cele 6 spatii de lucru avand in zona centrala un bloc comun cu prize de aer comprimat si energie electrica.

Culori standard: corpul gri deschis RAL 7035, usile albastru RAL 5023, blat de lucru tip Multiplex cu grosimea de 40mm

Catalog

rafturi vinuri si bauturi alcoolice

cu role

Reprezinta plusul de inteligenta adaugat de KIND bancurilor de lucru: sistemele de sertare pot fi echipate cu o mare varietate de accesorii si sunt disponibile cu extragere standard sau completa.

Culori standard: corpul gri deschis RAL 7035, usile albastru RAL 5023.

rafturi ziare reviste papetarie

suprastructuri și accesorii pentru bancuri de lucru

O gama variata de suprastructuri permit bancurilor de lucru sa fie echipate individual corespunzator cerintelor. Modulele sunt usor de asamblat si optimizeaza procesul de lucru datorita design-ului ergonomic. Elementele atasate pe lateral se pot roti.

Catalog

rafturi panificatie

seria ergonomic

O statie de lucru care se adapteaza la marimea, constitutia și sarcinile membrului echipei. Un factor important pentru sanatatea, motivarea si performanța angajatilor. Sistemele de statii de lucru bine gandite ale companiei Otto Kind indeplinesc cele mai inalte standarde ergonomice si asigura fluxuri de lucru maxim optimizate. Datorita designului modular si a diverselor optiuni de extindere, aceste statii de lucru extrem de functionale pot fi adaptate la cerintele in schimbare si la sarcinile de productie din orice moment. Rezultatul: timpi de nefuncționare redusi, productivitate mare și flexibilitate maxima!

Catalog

© BAIBIA KIND srl
Str. Poligonului nr.9, Ploiești, ROMÂNIA

tel. O244 598 445
mobil O743 224 242

contact@baibia.ro

program:
L - V: 8.OO -17.OO
S - D: închis